SET LENGKAP DYXY COSMETICS

  • 145.00 MYR
  • Published date: 25/12/2017
    • Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia

SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!

DYXY BC Cream Foundation
DYXY Green Tea Face Mist
DYXY Brush

1. DYXY BC CREAM FOUNDATIOn
BEST INFO BC CREAM
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak dah?
Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ?
Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapan kami adalah "YES, BETOL !" ...
Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih...
BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

NO COMPACT POWDER
NO FILTER / CAMERA 360
NO PARUT JERAWAT
NO JERAGAT
NO SUNBURN
NO MUKA KUSAM

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :
Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit
Menjimatkan masa untuk bersiap
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
Mekap Tahan lama sehingga 8 jam

DYXY BC CREAM FOUNDATION :
Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ....

"Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"
Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.

Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !
dyxy bc cream foundation murah
Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..

Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?
Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je... Mudah sangat!

DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :
Eyebag / Mata Panda
Jeragat / Parut Jerawat
Tona kulit yang tidak sekata
Blackhead / Whitehead di wajah
dyxy 2 tone berbeza

“Akhirnya terjebak jugak dgn DYXY BC Cream foundation. Patutlah kulit orang korea cantik, putih mulus & flawless..Pakai yg ni rupanya. Anis cuba haritu memang best, nampak natural look je, kulit licin & tak bercapuk” -Anis

CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS :
Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
Kemudian spray DYXY face mist ke muka
Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka
Dah Siap !

♡ SELAMAT DIGUNAKAN KE PRODUK DYXY KOSMETIK NI?♡ ADA KKM KE?
⇨ Untuk pengetahuan anda, DYXY COSMETICS ni SELAMAT digunakan dan telah didaftarkan KKM.

Whatsapp


Telephone No.: 601110729287
Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

  • Promosi Stokin Vken

    Promosi Stokin Vken

    Health - Beauty - Fitness Seremban (Negeri Sembilan) 03/09/2017
    200.00 MYR
  • PATI HERBA TOK SABRI

    PATI HERBA TOK SABRI

    Health - Beauty - Fitness Senawang (Negeri Sembilan) 25/03/2017
    58.00 MYR
  • Coway

    Coway

    Health - Beauty - Fitness Seremban (Negeri Sembilan) 20/06/2016
    95.00 MYR