Buat duit dengan SHOPBACK

  • Check with seller
  • Published date: 23/12/2017
    • Malaysia

Hey! Check out ShopBack where you can earn Cashback as you shop online. Sign up via my link and get a RM5 welcome bonus today!
Nak tanya ada x guna mana2 service atau shopping kt sini;
1. Grab / Uber
2. Lazada / Zalora / 11 Street / Go Shop
3. Food Panda
4. Sephora / Sasa
5. Booking.com / Agoda
6. Uni Qlo / FOS / GAP / Forever 21
7. Nike / Adidas / Under Amour
Sebenarnya banyak lagi... Dengan pembelian barangan atau perkhidmatan melalui ShopBack akan dapat CASHBACK!
Lagi best, bila singup guna link ni saja pun akan dapat RM5.00. Lepas buat pembelian barang pertama pun akan dapat lagi RM5.00 dan dapat jugak CASHBACK!!! Ada banyak lagi senarai sebenarnya...
Pendaftaran PERCUMA. Hidup ni kena jadi pembeli yang bijak... Tak rugi...
Sambil bershopping sambil buat duit. Aku dah bagi jalan.Korang boleh Start dah.Jom start sekarang..

https://www.shopback.my/referred-signup-bonus?raf=ULAn6M


Telephone No.: 0129353972
Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings